Asigurare RCA online înseamnă că în doar câteva minute, din confortul casei tale sau de la birou, obții asigurarea dorită. În primul rând afli online prețul asigurării RCA (Răspundere Civilă Auto) pentru mașina ta. Apoi compari între ofertele mai multor asiguratori. Iar dacă te decizi, plătești asigurarea și o primești pe Internet, prin email. Asigurările RCA online au apărut în România în anul 2010 și de atunci, sute de mii de români din toată țara și-au cumpărat cu succes asigurare de pe Internet.

Asigurare RCA online disponibila la orice ora

Pentru a veni în întâmpinarea celor care nu-și doresc să piardă timpul cu achiziționarea unei polițe RCA, OKasig.ro a dezvoltat o platformă online cu ajutorul căreia, în doar câteva minute, vei intra în posesia asigurării – achiziționate pe Internet. Vrei să îți cumperi asigurare RCA seara sau în week-end, când brokerii offline nu lucrează? Platforma OKasig.ro este funcțională 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asigurarea RCA achiziționată devine activă cel mai devreme a doua zi, sau când ai tu nevoie de ea – în limita a maximum 30 de zile de la momentul plății.

 

Valabila in Romania si in strainatate

Platforma online OKasig.ro îți permite să plătești online asigurarea RCA furnizată de asigurătorul dorit. Asigurarea online primită prin email poate fi tipărită. Zilele următoare plății vei primi prin curier, fără niciun cost suplimentar asigurarea originală. Pentru a te deplasa cu mașina pe drumurile din România, asigurarea RCA online primită prin email și tipărită este 100% valabilă. Dacă vrei să ieși din țara noastră cu vehiculul asigurat, vei avea totuși nevoie de asigurarea originală furnizată de asigurător prin curier. Platforma noastră de asigurări RCA online este folosită și de către cei care doresc să verifice oferta de preț primită de la brokerul actual. Asigurarea RCA este obligatorie. Nerespectarea obligatiei de incheiere a asigurarii RCA constituie contraventie și se poate sanctiona cu amenda si cu retinerea certificatului de inmatriculare a vehiculului. In plus, in cazul unui accident, pagubitul sau Fondul de Protectie a Victimelor Strazii se pot indrepta impotriva dvs. pentru recuperarea prejudiciului creat.

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search