De la tine de acasa, din confortul locuintei tale, iti poti intocmi oricand vrei asigurarea de raspundere civila auto (RCA). Platforma online OkAsig.ro functioneaza non stop, 24/7 si iti permite sa:

  • Afli pe loc pretul asigurarii RCA la tine acasa de la cei sase asiguratori parteneri OkAsig.ro: Omniasig, Generali, Asirom, Euroins, Groupama, City Insurance.
  • Compari preturile si perioadele posibile de asigurare RCA.
  • Alegi asigurarea care ti se potriveste, la pretul dorit.
  • Achiti asigurarea RCA prin plata cu cardul si o primesti direct prin email.
  • Intocmesti polita de asigurare RCA la tine acasa si primesti ulterior asigurarea prin curier. De livrarea asigurarii RCA la tine acasa ne ocupam noi gratuit, fara niciun cost suplimentar.

Asigurarea RCA o primesti in doar trei minute dupa confirmarea platii. Ea va intra in vigoare a doua zi din momentul platii sau cand doresti tu. Asigurarea RCA in vederea inmatricularii este valabila chiar din ziua respectiva. Asigurarea auto RCA primita prin email si tiparita este 100% valabila atunci cand vrei sa te deplasezi cu masina pe drumurile din Romania.

 

Avantajele asigurarii RCA la tine acasa

Am construit platforma online OkAsig.ro special pentru cei care vor sa isi intocmeasca asigurarea rapid si simplu. De la lansarea platformei si pana azi, OKAsig.ro a fost accesat de zeci de mii de oameni aflati si ei in cautarea asigurarii RCA de acasa.

Cum procedezi daca vrei sa iti intocmesti rapid o asigurare RCA exact in weekend sau noaptea, cand nu poti apela la o agentie? Dar daca iti dai seama cat de departate sunt punctele de unde iti poti cumpara o asigurare RCA si nu ai chef sa te deplasezi? Pentru RCA la tine acasa furnizat online de OkAsig.ro ai nevoie doar de o conexiune la Internet si de o adresa de email. E atat de simplu! Asigurarile RCA au intrat, de cativa ani, in categoria produselor si serviciilor achizitionate online de tot mai multi romani.

Cum obtii asigurare RCA la tine acasa?

Te invitam in pagina calculatorului RCA OkAsig.ro, in care vei alege asigurarea de raspundere civila auto.

 

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search