RCA ieftin – Gaseste pretul corect pentru asigurarea auto obligatorie prin okasig.ro

Expira in curand asigurarea RCA? Vrei sa incepi sa folosesti o masina pentru care nu ai asigurare RCA? Stim cat este de dificil sa gasesti rapid cel mai ieftin RCA pentru masina ta. Platforma online OkAsig.ro exact in acest sens te ajuta, sa ai acces la cel mai bun pret al asigurarii RCA disponibil in acest moment in Romania, adica sa gasesti RCA ieftin.

Afla cati bani poti economisi cu ajutorul calculatorului RCA

Asigurarea auto RCA iti ofera protectie completa pentru prejudiciile de care tu sau persoanele cuprinse in asigurare sunteti responsabili, in cazul producerii unui incident. Asigurarea de Raspundere Civila Auto este obligatorie. In absenta ei, nu poti circula pe drumurile publice din Romania. Si daca tot este o asigurare obligatorie, macar sa gasesti cel mai mic pret posibil. De ce sa platesti cat nu face, daca ai variante sa gasesti RCA ieftin?!

Compara si alege RCA ieftin din oferta a sase firme de asigurari

Platforma online OkAsig.ro este folosita de alte zeci de mii de romani, soferi ca si tine, pentru a obtine RCA ieftin. Prin completarea unor informatii despre vehicul si despre sofer, website-ul OkAsig.ro iti va arata cine are cel mai ieftin RCA din Romania. Pentru intocmirea asigurarii nu este nevoie sa te deplasezi. Platesti online in platforma si iti tiparesti un exemplar al politei RCA generata automat, valabila 100% pe drumurile din Romania. Printre societatile de asigurare ce isi prezinta oferta pe platforma noastra se numara: City Insurance, Euroins Romania, Asirom, Omniasig, Groupama sau Generali Romania.

Vei primi prin curier gratuit polita ta de asigurare RCA in original. Cu o asigurare RCA ieftina de la OkAsig.ro actionezi responsabil,  esti acoperit in caz ca provoci daune ca sofer, dar platesti un pret corect.

Calculatorul online OkAsig.ro functioneaza non-stop, astfel ca si noaptea sau in week-end, daca te decizi ca iti trebuie asigurare auto obligatorie de raspundere civila, poti sa compari ofertele si sa alegi asigurarea dorita. Si daca ai un card de cumparaturi de la Banca Transivlania, BCR, AlphaBank sau BRD, poti sa achiti asigurarea RCA in maximum 12 rate fara dobanda.

Afla pe loc care este cel mai bun pret al asigurarii auto RCA. Acceseaza pagina formularului de calcul.

 

 

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search