Autoturism, autoutilitar, microbuz, remorca sau motocicleta - pentru orice tip de vehicul doresti sa afli preturi RCA, fie ca esti persoana fizica sau firma, platforma online OkAsig.ro te va ajuta in acest sens. Pe langa cele mai bune oferte ale asigurarii obligatorii RCA disponibile in Romania, platforma noastra iti permite sa cumperi asigurarea dorita si sa o primesti prin email – pentru a circula fara griji pe drumurile publice.

Calculatorul RCA este construit pentru ca tu sa obtii pe loc preturile RCA de la toti asiguratorii care te intereseaza si sa compari preturile. Platforma OkAsig.ro functioneaza 7 zile din 7, 24 de ore din 24, asa ca inclusiv daca te decizi noaptea ori in weekend ca iti trebuie asigurarea auto obligatorie de raspundere civila, calculatorul RCA te ajuta sa compari si sa alegi asigurarea dorita.

Cum alegi pretul asigurarii RCA?

De obicei, soferii aleg pretul pe care doresc il plateasca pentru asigurarea RCA in functie de societatile de asigurari de la care au primit oferte si in functie de durata asigurarii RCA. In cazul in care ti-ai propus sa iesi din Romania cu masina asigurata, iti recomandam sa te uiti si pe lista de tari in care este valabila Cartea Verde ce insoteste asigurarea RCA. Vei alege astfel asigurarea RCA potrivita 100%.

Pentru stabilirea preturilor asigurarii RCA, exista o lista de tarife de referinta propuse de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). Aceste tarife de referinta sunt doar orientative, asiguratorii nu sunt obligati sa isi limiteze preturile. Tarifele de referinta ale asigurari RCA sunt actualizate de doua sau mai multe ori pe an de catre ASF.

Fiecare societate de asigurare din Romania poate stabili ce preturi RCA doreste. In schimb, nu exista diferente intre asiguratori in ceea ce priveste riscurile acoperite. Conform legii, asigurarea obligatorie de raspunere civila auto (RCA) include aceleasi riscuri la toate companiile.

Facilitati de plata RCA

Cei care detin un card de cumparaturi de la Banca Transilvania, Banca Comerciala Romana, AplhaBank sau BRD – Groupe Société Générale pot alege sa achite asigurarea RCA de la OkAsig.ro in maximum 12 rate egale, fara dobanda. La achizitionarea asigurarii, atunci cand introduci datele de pe card, sistemul de plati va identifica faptul ca este vorba de un card de cumparaturi si iti va solicita sa introduci numarul dorit de rate.

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search