Ajutor de nota zece

De zece ani, din 2007, ajutam persoanele fizice si firmele din Romania sa-si gaseasca si sa-si aleaga cele mai bune polite de asigurari.
Transparenta, onestitatea, claritatea si precizia sunt principiile pe baza carora am construit reteta prin care sa-ti furnizam servicii de calitate.

Le oferim astfel clientilor nostri toate informatiile necesare pentru a alege in cunostinta de cauza asigurarea potrivita. Fie ca iti doresti cea mai ieftina asigurare disponibila pe piata, fie ca vrei neaparat o asigurare cu o anumita caracteristica, fie ca doar te informezi, iti vom furniza transparent toate informatiile necesare pentru a gasi oferta perfecta.

De-a lungul anilor, zeci de mii de romani au folosit produsele si serviciile noastre si suntem incantati de faptul ca avem clienti cu care colaboram inca de la infiintarea firmei.

Smarty = un pret bun pentru asigurarea ta

Simbolul nostru este Smarty, vulpea isteata, roscata, sireata, grijulie, desteapta si curajoasa, pregatita mereu sa faca fata oricarei provocari.

„Prietenii mei, asiguratorii, imi spun cateodata “vulpe batrana”! Stiu ei ce stiu… Doar nu degeaba ma lupt cu ei pentru fiecare client. Trebuie doar sa-mi spui ce-ti doresti din “padurea deasa “ a asigurarilor si apoi, te asigur, cu simtul meu practic, incisiv, iti aduc “pe tava” orice prada ai dori – fie ca e vorba de cel mai rapid RCA, cea mai buna asigurare pentru imobile, cea mai buna acoperire pentru asigurarea de calatorie, poti conta pe mine.”

Valorile promovate in mod traditional de Credo – incredere, respect reciproc, parteneriat pe termen lung – se regasesc si in acest proiect.

Intrucat stim cat de important este pentru tine factorul “timp”, ne-am propus sa-ti oferim cel mai rapid mod de calcul pentru asigurarile online.

Un portofoliu pe masura nevoilor tale

Portofoliul nostru de produse de asigurare include asigurarea RCA, asigurarea Casco, asigurarea obligatorie de locuinta PAD, asigurarea facultativa a locuintei, asigurarea medicala.

Furnizam aceste produse fie online, prin intermediul platformei OKasig.ro, fie offline, cu ajutorul echipei de brokeri de asigurari.

Produse de asigurare de la parteneri de top

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare:ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search