Polita RCA se poate obtine online - Afla pe loc cat o sa te coste asigurarea obligatorie RCA

Calculatorul RCA disponibil in platformele online ale brokerilor de asigurari din Romania schimba definitiv modul in care poti afla preturile asigurarii auto obligatorii RCA.
Calculatorul RCA iti permite sa obtii pe loc preturile asigurarii RCA de la toti asiguratorii care te intereseaza, sa compari preturile si ofertele lor si sa cumperi pe loc, online. Inclusiv daca te decizi noaptea ori in weekend ca iti trebuie asigurarea auto obligatorie de raspundere civila, calculatorul RCA este deschis si te ajuta sa compari si sa alegi asigurarea dorita.

De la tine de acasa ori de la birou, foloseste Calculatorul RCA

Calculatorul RCA OKAsig.ro te ajuta sa gasesti cea mai ieftina varianta oferita de sase dintre cei mai importanti asiguratori din Romania: Generali Romania, Asigurarea Romaneasca Asirom, Euroins Romania, Omniasig, Groupama, City Insurance. Oriunde ai fi, acasa, la serviciu sau in alta parte, completezi formularul din pagina calculatorului RCA si apoi compari si alegi intre preturi. Calculatorul RCA OKAsig.ro iti permite si sa achizitionezi asigurarea online.

In doar trei minute de la plata cu cardul vei primi prin email asigurarea RCA – pe care o poti tipari daca vrei. Zilele urmatoare, curierul iti va aduce si asigurarea RCA tiparita de noi.

Calculator RCA utilizat de zeci de mii de oameni

Asigurarea achizitionata prin intermediul calculatorului RCA poate fi valabila chiar de a doua zi dupa plata, ori cand ai tu nevoie de ea - in limita a maximum 30 de zile de la plata ei. Cu 30 de zile inainte sa-ti expire asigurarea RCA, te vom anunta prin telefon si prin email acest lucru si iti vei putea reinnoi polita.

Asigurarea de Raspundere Civila Auto (RCA) este o asigurare prin care cei prejudiciati in urma unui accident auto produs din vina conducatorului auto asigurat primesc despagubiri pentru daunele materiale si vatamarile corporale suferite in acel accident. Toti proprietarii de vehicule inmatriculate au obligatia de a incheia asigurarea RCA si de a aplica pe parbrizul vehiculului vigneta primita odata cu polita de asigurare. Cei care sunt prinsi circuland pe sosele fara asigurarea RCA primesc amenda intre 1.000 de lei si 2.000 lei si ar putea sa le fie retinut certificatul de inmatriculare.

 

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search