Asigurare de calatorie - online

Asigurarea de calatorie online este cea mai rapida, mai simpla si mai sigura metoda pentru intocmirea unei asigurari medicale de calatorie in strainatate. Online, compari ofertele de la mai multe firme de asigurari din Romania si alegi sa intocmesti polita de la cine iti place. Intra in formularul de calcul online OkAsig.ro pentru a completa cateva informatii despre calatoria ta si despre persoanele ce vor calatori. Afli astfel cat te va costa asigurarea de calatorie online. Platesti tot online, cu cardul, pe platforma securizata si primesti pe loc asigurarea prin email.

 

Asigurare medicala internationala pentru orice tip de calatorie

City-break, ski, plaja, shopping, vizita la rude, studii ori afaceri, oricare ar fi scopul deplasarii tale, calatoriile sunt mai placute atunci cand stii ca toti cei dragi sunt in siguranta alaturi de tine.

In functie de durata calatoriei, tara de destinatie, varste ale persoanelor asigurate, activitati practicate si suma asigurata, ti se stabileste pretul potrivit pentru asigurarea de calatorie online. Alegi de la cine iti place si beneficiezi de protectia dorita – ai acoperite costurile medicale de care s-ar putea sa ai nevoie acolo unde mergi.

 

Compari preturi si comanzi online asigurarea

La orice ora din zi sau din noapte decizi ca iti trebuie asigurare de calatorie, in orice zi a saptamanii, platforma online OkAsig.ro te asteapta sa compari si sa alegi varianta dorita. Iti tiparesti polita de asigurare de calatorie online primita prin email si esti gata de drum. Nu este necesara nicio stampila din partea asiguratorilor pentru ca polita sa fie valabila. Este important de retinut ca polita de asigurare online trebuie incheiata inainte sa iesi din tara.

Asigurarile online de calatorie au o vechime de cativa ani in tara noastra si deja sute de mii de romani au calatorit in siguranta in strainatate cu ajutorul unei polite achizitionate prin Internet.

Poti suplimenta polita standard de asigurare de calatorie pentru a acoperi si riscurile legate de practicarea sporturilor de agrement sau de pierderea ori furtul bagajelor.

 

De ce sa alegi o asgirare de calatorie online de la OkAsig:

  • Platforma online functionala 24/7
  • In maximum trei minute primesti prin email asigurarile
  • Linii telefonice pentru situatii urgente, oferite de asiguratori
  • Compari si cumperi de oriunde ai fi, pe teritoriul Romaniei

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search